VRS Cars logo
VRS Cars
Grootlosestraat 69/A-005
3128 Baal (Tremelo)
016 63 03 00
info@vrscars.be

Maandag tot vrijdag: 9u-12u en 13u-19u
Zaterdag: 9u-14u
Zondag: enkel op afspraak

VRS Cars

Over ons

Vrs-cars-mercedes-tweedehands-auto's-carrosserie-baal-tremelo

Jurgen Sels had reeds 15 jaar ervaring met Mercedes-wagens toen hij in 2008 als zelfstandig garagist begon. Hij richtte Garage J. Sels op met als voornaamste principe dat hij een persoonlijke en correcte service zou bieden.

In de jaren daarop raakte die positieve aanpak meer en meer bekend en groeide het klantenbestand gestaag. In 2013 kwam Eric Van Rooy het team versterken en veranderde Garage J. Sels in VRS Cars (Van Rooy-Sels).

Vandaag is VRS Cars in Baal-Tremelo een onafhankelijke Mercedes-garage die nieuwe en tweedehands wagens verkoopt, volledige garageservice biedt voor Mercedes-wagens en alle carrosseriewerken aan alle modellen, alle merken. Dynamische idee├źn gecombineerd met jarenlange ervaring resulteren in een professionele, persoonlijke dienstverlening. Zo krijgt u gegarandeerd een kwalitatieve service aan uw wagen, deskundig advies bij het kopen van een 2de hands auto volgens uw voorkeur en budget, en een uitstekende dienst na verkoop.

Contacteer VRS Cars

Onze diensten

  • Verkoop van nieuwe en tweedehands auto's en lichte bestelwagens
  • Overname van uw huidige wagen
  • Klantgerichte dienst na verkoop
  • 1 jaar garantie op elke occasie (met mogelijkheid tot uitbreiding via Real Garant)
  • Alle onderhoud en herstellingen aan Mercedes-Benz
  • Alle carrosseriewerken
  • Bandenservice
  • Aircoservice
  • Aankoop, complete restauratie, en verkoop van Mercedes-Benz oldtimers
  • ...
Vrs-cars-mercedes-tweedehands-auto's-carrosserie-baal-tremelo

VRS Cars is lid van het Five Star Netwerk

VRS Cars is Car Pass Trusted Provider 2018

VRS Cars - Certificaat Eurogarant 2018-2021

VRS Cars - Certificaat Long Life Repair

Vrs-cars-mercedes-home-service

Service

Onze service gaat verder dan onze neus lang is. Om onze klanten de best mogelijke dienstverlening te bieden, gaan we actief op zoek naar de beste oplossing. De wensen van de klant zo goed mogelijk vervullen, met een zo klein mogelijk budget en in zo kort mogelijke tijd. Dat is de uitdaging die wij voortdurend aan onszelf stellen.

Vrs-cars-mercedes-home-garantie

Persoonlijk contact

Ons persoonlijk contact met onze klanten garandeert dat wij hun wensen perfect kunnen verwezenlijken. Wanneer ze naar ons toe komen om een nieuwe of tweedehands wagen te kopen, vragen we uitvoerig wat ze willen en verwachten van hun nieuwe wagen. Zo slagen we erin om steeds kwaliteit te bieden aan een scherpe prijs.

Vrs-cars-mercedes-home-prijs-kwaliteit

Voorwaarden

Onze voorwaarden voorzien bij elke verkoop van een tweedehands auto minstens 1 jaar garantie. Deze garantie kan bovendien uitgebreid worden via Real Garant en geldt zowel op wisselstukken als op werkuren. Wij gebruiken enkel originele auto-onderdelen en voeren alle werken uit strikt volgens de richtlijnen van Mercedes-Benz.

Schrijf in op onze nieuwsbrief